Familie en vrienden - Burger King®

Familie en vrienden

Geniet met smaak!

Voor een goede smaak ben je nooit te klein. Daarom besteden we veel aandacht aan gezinsvriendelijke aanbiedingen in combinatie met onze hoge kwaliteitsnormen. Als lid van de EU Kids Pledge nemen we de voeding van kinderen heel serieus. Ouders kunnen zich daarom ontspannen en genieten van een pauzemoment.

Verantwoorder genieten
van jongs af aan.

We weten hoe belangrijk een gezond dieet is voor onze kinderen. Als lid van de EU Kids Pledge hebben wij ons, als BURGER KING®, vrijwillig gecommitteerd om alleen kinderproducten te promoten die voldoen aan de voedingsrichtlijnen van de EU Kids Pledge. Dit betekent onder andere: minder dan 560 Kcal per KING JR-maaltijd en de afwezigheid van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Voor onze KING JR MEAL hebben we drie verschillende menu's samengesteld die voldoen aan deze criteria; voor ieder wat wils en niet schadelijk voor het welzijn van onze kinderen.

 

KINDEREN MOGEN ZELF KIEZEN

Kids kunnen niet vroeg genoeg hun eigen smaak ontwikkelen. Daarom mogen ze bij ons zelf bepalen wat er in hun KING JR-meal zit. Kies een hoofdgerecht, bijgerecht en lekker drankje. Wij hebben hier drie van onze populairste KING JR-meals voor je samengesteld.

 

 
Goed & overheerlijk!
 
Goed & overheerlijk!
 
Lekker!

 

Lekker!
 
Vers van de grill!
 
Vers van de grill!

 

Een tof cadeautje bij het KING JR Meal

Elk KING JR MEAL bij BURGER KING® bevat een speelgoeditem. Spaar je favorieten en speel met vrienden.

 

* Onze Veggie burgers hebben een plantaardige patty die wordt bereid op dezelfde broiler als beef patties. Alle burgers met bacon zijn ook verkrijgbaar zonder bacon. Producten bevatten zuivel.