Burger king®

BURGER KING® is al ruim 60 jaar een van de succesvolste Quick-Service restaurantondernemingen ter wereld. Het grote succes van BURGER KING® is gebaseerd op een overtuigend concept: BURGER KING® serveert kwalitatief hoogwaardige producten, bereid uit de beste ingrediënten in een schone en aantrekkelijke omgeving. Betaalbaar, snel en ongecompliceerd.

PERS CONTACT

Met BURGER KING® valt altijd te praten. Als organisatie streven wij naar open en eerlijke communicatie. Dus schroom als pers niet contact op te nemen met:

mediainquiries@whopper.com

 

ZAKELIJK

Wil je zakelijk contact met BURGER KING® in verband met bijvoorbeeld vragen over de franchise? Dan kun je daarvoor het zakelijk contactformulier gebruiken. Dat formulier vind je onderaan deze pagina.

Heb je een vraag over ons aanbod of over opmerkingen betreffende een bepaald restaurant? Onder contact vind je een formulier voor alle niet zakelijke vragen. 

 

Zo gaat het nog sneller

Vul het contactformulier volledig in, met een duidelijke omschrijving. Wanneer we al uw gegevens hebben, proberen wij zo snel mogelijk uw verzoek in behandeling te nemen.