Terug naar de startpagina

Go Veggie

Veggie* Whopper®

Dé Whopper® voor burgers die meer van planten houden. De Veggie Whopper® bevat een plantaardige hamburger én plantaardige mayonaise. En natuurlijk Flame-grilled, zoals een Whopper® hoort te zijn!

Veggie** Long Chicken®

De Veggie Long Chicken® is Kip Lekker Zonder Kip! De Veggie Long Chicken® bevat een plantaardige burger én plantaardige mayonaise, knapperige sla op een extra lang sesamboordje. Precies zoals een Long Chicken® hoort te zijn, maar dan zonder kip.

Veggie*** Nuggets

De Veggie Nuggets zijn Kip Lekker Zonder Kip! Met een goudgele korst zoals je van onze Nuggets gewend bent, met een malse, plantaardige kipvariant van binnen. De Veggie Nuggets zijn verkrijgbaar in porties van vier, zes, negen of twintig stuks. Extra lekker met één van onze plantaardige dipsauzen: Barbecue, Curry, Sweet & Sour en Ketchup!

* Deze sandwich bevat een plantaardige burger. Deze plantaardige burger wordt op dezelfde wijze bereid als onze originele Whopper®, zodat deze dezelfde unieke flame-grilled smaak krijgt. Door deze bereidingswijze kan de Veggie Whopper® mogelijk sporen van rundvlees bevatten.

** De Veggie Long Chicken® bevat een plantaardig kipalternatief, welke in dezelfde frituurpan wordt bereid als de King Fries en apart van de reguliere Long Chicken®

*** De Veggie Nuggets bevat een plantaardig kipalternatief, welke in dezelfde frituurpan wordt bereid als de King Fries en apart van de reguliere Nuggets.

Deelnemende restaurants