Terug naar de startpagina

THE ROAST WHOPPER®

THE ROAST WHOPPER®

We only roast the ones we love. Daarom roasten we de enige echte WHOPPER® in samenwerking met Comedy Central. Deze WHOPPER® heeft alle ingrediënten voor de perfecte roast. Flame-Grilled Beef, extra cheesiness dankzij het kaasbroodje en pepperjack cheese, met angry onions en jalapeños voor extra pit. Durf jij hem aan?

 

CHEESY & SPICY DOUBLE BACON KING

Kan het voor jou niet cheesy en spicy genoeg? Kies dan voor de Cheesy & Spicy Double Bacon King, met twee lekkere WHOPPER® 100% Flame-Grilled Beef op een broodje. Extra cheesy dankzij het kaasbroodje en pepperjack cheese, met angry onions en jalapeños voor extra pit. Durf jij hem aan?

 

CHEESY & SPICY TENDERCRISP®

Ga je liever voor kip? Kies voor de Cheesy & Spicy TENDERCRISP®. Met malse kippenborst en extra cheesy dankzij het kaasbroodje en pepperjack cheese, met angry onions en jalapeños voor extra pit. Durf jij hem aan?

 

SPICY CHICKEN FRIES

Chicken Fries zijn terug én pittiger dan ooit! Probeer de Spicy Chicken Fries met de pikante smaak van jalapeño. Durf jij ze aan?

Alleen in deelnemende restaurants. Zolang de voorraad strekt. Alleen tijdelijk verkrijgbaar. TM & © 2019 Burger King Corporation. Used under license. All rights reserved.