Vraag en antwoord

Leuk dat je belangstelling hebt voor BURGER KING. Hier vind je een aantal standpunten waarnaar regelmatig wordt gevraagd. 

VRAAG ER NIET BIJ?

Ben je niet geholpen bij vraag/antwoord? Zat je antwoord of vraag er niet bij? We helpen je graag. Vul daarom ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Op deze website vind je de actuele vacatures. Deze vind je hi​er.

 

Jazeker! Via Thuisbezorgd.nl of Deliveroo kan je op veel plekken in Nederland je bestelling al thuis laten bezorgen.

Ons aanbod omvat op dit moment helaas geen cadeaubonnen.

Burger King® reclameartikelen en toys zijn alleen verkrijgbaar in de deelnemende restaurants, zolang de voorraad strekt.

Het is heel leuk om bij Burger King® een kinderpartijtje te organiseren. Je kunt het beste in het restaurant van je keuze een afspraak maken met de Restaurant Manager.

Voor vegetariërs hebben we de Veggie King in ons assortiment. Of kies je voor de Delight Salad? Het lekkerst in combinatie met onze krokante KING Fries of kruidige Twister Fries. Als dessert kun je kiezen voor een Hot Brownie, KING Fusion of KING Sundae.

Helaas. We verkopen geen merchandising producten. Dus ook geen speldjes of stickers. De kronen krijg je normaal gesproken in het restaurant. Als je er daar om vraagt, krijg je er vast eentje mee.

De cijfers geven aan hoe vers het product is. We hebben het uur in twaalf stukken verdeeld. Elk getal van 1 tot 12 staat voor vijf minuten.

Een doorgehaalde twee staat dus voor tien minuten (2x5=10). Als je dus om 12.20 uur een burger met een doorgestreepte twee krijgt, nemen we hem meteen weer terug. Geen burger mag ouder zijn dan tien minuten. Onze garantie voor jou!